O nas

 FOSTER je vrhunska italijanska blagovna znamka, pri kateri lahko izberete prav vse aparate za Vašo kuhinjo. Kolekcije celotnih linij kuhinjo naredijo bolj enotno povezano in skladno, ker se aparati med seboj estetsko dopolnjujejo. Drzne oblike aparatov so nastale s pridihom dobrega italijanskega oblikovalskega okusa in designa. Med njimi je tudi priznani italijanski oblikovalec ALESSI.

Hkrati pa so aparati zelo naklonjeni tudi kuharskim mojstrom, kar dokazujejo s široko ponudbo plinskih kuhalnih plošč, ki navdušujejo tiste, ki trdijo, da je hrana skuhana na plinu bolj okusna in drugačnega vonja. Lahko pa izberete tudi indukcijsko kuhalno ploščo ali pa si jo sestavite „po meri“ s sestavljanjem več domino plošč, ki so na voljo kot indukcija, vok, plin, grill in teppanyaki.

Za vse tiste, ki radi veliko pečete, so poleg klasičnih pečic v ponudbi tudi pečice širine 90 cm. Pomivalna korita iz trdnega nerjavnega jekla, si lahko izberete v treh teksturah, pri vsakemu pomivalnem koritu pa lahko dokupite tudi ustrezen dodatek, kot je npr. rezalna deska, mrežasta košara, cedilo in kuhinjska armatura.